post review

Name:

E-mail:

verify:

Message:

post review

Name:

E-mail:

5 + 4 =:

Message:

Reviews

Manuela Asbroek | 03-08-2017
Wij hebben al heel wat zomervakanties doorgebracht in Tirol, echter altijd op de camping. Dit jaar voor het eerst in dit heerlijke appartement. Met 5 volwassenen hadden we genoeg ruimte. Ook de grote complete woonkeuken was erg fijn, van alles voldoende aanwezig en de vaatwasser was ideaal. De bedden sliepen trouwens ook heerlijk. Het uitzicht is er prachtig en het is een relaxed dorp, waardoor je echt tot rust komt. Tegelijkertijd is er genoeg te doen in de omgeving. Wie van een sportieve buitenvakantie en relaxen houdt, kan hier zijn hart ophalen. Wij hebben veel bergwandelingen gemaakt, in zon, sneeuuw en wind. We hebben gevlogen met deltavliegers. Prachtige bergweggetjes gereden. Pizza gegeten in Bolzano Italië. Een sneeuwengel gemaakt op de gletsjer en een alpenboerderij bezocht. De sommerroddelbahn zat heel dichtbij, maar helaas telkens als wij er waren was hij gesloten, gelukkig hadden we dit al vaker gedaan. De enige dag dat het veel geregend heeft, zijn we naar Swarovski Kristalwelten geweest. Kortom een heerlijke vakantie in een fijn appartement. We komen graag nog een keer terug, hopelijk dan langer dan 1 week.
Mariska Spoelstra | 01-03-2017
Vorig jaar hebben wij (2 volwassenen, 2 kinderen) onze zomervakantie mogen houden in dit fantastische appartement. Het is een zeer compleet, ruim en net vakantiehuis. De buitenruimte is ook heerlijk en wat hebben we genoten van het prachtige uitzicht. Er zijn veel wandelmogelijkheden, liften (ook naar de gletsjer), zwembaden en zelfs een rodelbaan in de buurt. Vanuit het huisje loop je zo de natuur in. Wij liepen regelmatig even naar Neustift, een gezellig en wat groter dorp in de buurt, waar diverse winkels, supermarkten en leuke restaurants te vinden zijn. Maar ook Kampl zelf heeft een grote Spar. Ideaal! De eigenaren zijn zeer lieve en behulpzame mensen en zijn altijd bereid leuke tips te geven voor een mooie wandeling of een leuk dagje uit. Kortom een prachtige vakantiewoning in een nog mooiere omgeving. Een echte aanrader! Wij komen er in ieder geval graag nog eens terug!
Jolanda Birnie | 29-01-2017

We zijn tot nu toe al drie keer op vakantie geweest naar dit mooie appartement. Ook de komende zomer hebben wij weer geboekt. Dat zegt wel wat! Onze zoon van 15 en dochter van 20 gaan ook weer mee. Het appartement ligt prachtig. Je hebt een geweldig uitzicht vanaf het balkon en vanaf het terras, In het appartement is alles wat je nodig hebt en meer. Vanuit het appartement kun je heerlijk wandelen. Je loopt in 5 minuten het bos in. Maar je kunt bijvoorbeeld ook tussen de weilanden door richting Neustift. Er zijn zo veel mogelijkheden! Zowel voor de geoefende wandelaar als voor de minder geoefende. Het Stubaital is dan ook een prachtig dal dat een plekje in ons hart heeft gekregen. De eigenaren van dit appartement zijn in de zomer, als wij er zijn, meestal ook aanwezig en bewonen de bovenverdieping van het huis. Zij kennen de omgeving heel goed en zijn heel behulpzaam. Het is een heerlijk appartement met veel privacy. Kortom: een mooie plek voor een heerlijke vakantie!

Familie De Bakker | 27-08-2016
Haus am Alpenweg is een mooi en ruim appartement dat centraal ligt tussen Neustift en Fulpmes. Het appartement is bijzonder ruim en is van alle gemakken voorzien. Vanaf het grote balkon kijk je op Neustift en de Elfer; een schitterend uitzicht. Wij zijn met 6 personen een week in dit appartement geweest. Een echte aanrader!